CONTACT

Datele vor fi utilizate de catre SC IBERTRUCK SRL, cu consimtamantul D-voastra pentru a va gestiona cererea de informare si, in cazul de fata, pentru a va trimite electronic informatii cu caracter comercial. Datele D-voastra nu vor fi furnizate tertilor, cu exceptia obligatiei legale. Veti avea dreptul, printre altele, sa accesati, sa rectificati si sa va stergeti datele. Mai multe informatii veti gasi daca accesati pagina noastra la Politica de confidentialitate.

 • Accept prelucrarea datelor mele in conditiile stabilite in Politica de confidentialitate /formularul nu va putea fi trimis daca persoana interesata nu va marca casuta/
 • Accept trimiterea informatiilor comerciale electronice despre alte produse, servicii, oferte si promotii de catre SC IBERTRUCK SRL /marcarea acestei casute va trebui sa fie pe deplin voluntara in cazul persoanei interesate/

 

LUCREAZA CU NOI

Datele personale vor fi folosite de catre SC IBERTRUCK SRL, cu consimtamantul D-voastra pentru a fi informat in mod constant cu privire la ofertele de munca si pentru a va gestiona candidatura in etapele de selectie. Datele D-voastra nu vor fi furnizate tertilor, cu exceptia obligatiei legale. Veti avea dreptul, printre altele, sa accesati, sa rectificati si sa va stergeti datele. Mai multe informatii veti gasi daca accesati pagina noastra la Politica de confidentialitate.

 • Accept prelucrarea datelor mele in conditiile stabilite in Politica de confidentialitate

 

EMAIL DE INFORMARE

Stimate domn,

Avem deosebita placere de a va saluta. Avem vesti bune pe care dorim sa le impartasim cu D-voastra si de care sa puteti beneficia. Ne-am bucura sa va exprimati interesul in acest sens.

In SC IBERTRUCK SRL avem in vedere bunastarea clientilor nostri si confidentialitatea datelor clientilor nostri. In egala masura, acordam un interes deosebit sub aspectul increderii pe care o manifestati fata de noi.

In consecinta, va aducem la cunostinta faptul ca, in prezent, ne aflam angrenati intr-un proces de adaptare a politicilor si activitatii noastre la noul Regulament European de Protectie a Datelor (“RGPD”), normativa care sa protejeze intimitatea si confidentialitatea persoanelor fizice sub aspectul protejarii datelor personale si libera circulatie a acestora pe piata interna. RGPD, dupa cum probabil ati fost informat, a inceput sa fie aplicat obligatoriu incepand cu data de 25 mai 2018.

In baza RGPD, clientii nostri trebuie sa fie informati in oricare situatie asupra prelucrarii datelor lor personale, asupra scopurilor acestor prelucrari si a drepturilor care ii privesc sub aspectul protectiei acestora, fiind necesar in multe situatii sa se solicite consimtamantul acestora.

Prin urmare, va invitam sa va informati cu privire la noile conditii de confidentialitate accesand pagina noastra web www.ibertruck.com care sa va intareasca si mai mult convingerile cu privire la drepturile si controlul pe care il aveti asupra datelor            D-voastra personale.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Va multumim de increderea pe care ne-o acordati.

Cu stima,

Echipa comerciala IBERTRUCK

 

Politica de confidentialitate

 1. Declaratia de confidentialitate. Operatorul de prelucrare

 

In SC Ibertruck SRL ne preocupa confidentialitatea, protectia datelor utilizatorilor nostri si increderea castigata in noi.

Este dorinta noastra sa garantam utilizatorilor nostri o navigare sigura pe pagina web www.ibertruck.com (in continuare, “Pagina Web”) si sa pastram cu acestia o relatie de transparenta.

In acest scop, prin acest text (in continuare “Politica de confidentialitate”), dorim sa-i informam pe clientii nostri asupra prelucrarii datelor personale pe care le efectuam prin intermediul paginii noastre web, asupra diferitelor forme in care vom colecta si vom utiliza datele cu caracter personal, scopurile urmarite in fiecare caz, posibilele comunicari ale datelor pe care le vom efectua in cazul D-voastra si drepturile proprii.

Politica noastra de confidentialitate este accesibila tuturor clientilor acestei pagini web si va putea fi accesata permanent de catre clienti prin linkul din subsolul paginii web.

 

Operatorul de prelucrare: In vederea indeplinirii dispozitiilor din normativa in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal, in special, din Regulamentul General de Protectie a Datelor, va aducem la cunostinta faptul ca operatorul de Prelucrare este firma SC IBERTRUCK SRL.

Utilizatorul va avea posibilitatea sa citeasca si sa analizeze Politica noastra de confidentialitate de fiecare data cand ne va furniza datele sale prin intermediul formularelor cuprinse in pagina web si pe retelele  de socializare, inainte de expedierea acestora.

Utilizatorul IBERTRUCK are acces la informatia personala prin intermediul paginii noastre web si a retelelor de socializare, drept urmare, acesta accepta termenii si conditiile prezentei Politici de confidentialitate pe care SC IBERTRUCK SRL o pune la dispozitia sa.

 

 1. Definitii

Prelucrarea datelor personale” este orice fel de operatiune sau set de operatiuni realizate de catre SC IBERTRUCK SRL asupra datelor personale sau a seturilor de date personale ale clientilor fie prin proceduri automate sau nu, cum ar fi: colectarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, comunicarea prin transmitere, difuzare sau orice alta forma de activare a accesului, verificarii sau interconectarii, limitarii, stergerii sau distrugerii.

“Persoana fizica identificata sau recunoscuta” este orice fel de persoana a carei identitate poate fi determinata, direct sau indirect, in special prin intermediul unui identificator, cum ar fi spre exemplu, un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online sau unul sau mai multe elemente proprii identificarii fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale ale persoanei in cauza sunt datele care au legatura cu un individ identificat sau recunoscut.

“Date personale” orice fel de informatie cu privire la persoana fizica identificata sau recunoscuta, printre altele:

 • Nume si prenume
 • Nume utilizator
 • Adresa (inclusiv adresele de facturare si expediere)
 • Numar de telefon (inclusiv numerele de telefon fix si mobil)
 • Adresa de email
 • Numerele cardurilor de credit si de debit sau confirmarea faptului ca detineti un Cont Paypal
 • Carte de identitate/Numar de identificare fiscala
 • Pseudonim pe retelele de socializare
 • Obiceiuri de navigare, consum, preferinte, hobby-uri

 

“Categorii speciale de date personale” este informatia personala considerata in mod special sensibila/aparte, cum ar fi:

 • origine etnica sau rasiala
 • optiuni politice
 • convingeri religioase sau filozofice
 • apartenenta la un sindicat
 • stare de sanatate, boli
 • Orientare sexuala
 • Date biometrice si/sau genetice

 

SC IBERTRUCK SRL le solicita clientilor  sai sa nu divulge categorii speciale de date personale prin intermediul paginii web sau a retelelor de socializare. In cazul in care clientul ne comunica orice fel de date inclusiv din categoria celor cu informatii speciale mentionate, va consimti in mod expres si pe proprie raspundere ca SC IBERTRUCK SRL va prelucra aceste date in scopurile mentionate pentru fiecare caz in parte.

 

Operatorul de prelucrare” este persoana juridica care va determina scopurile si mijloacele de prelucrare.

Responsabilul cu prelucrarea” este persoana fizica sau juridica, serviciul sau institutia care va prelucra date personale in numele operatorului de prelucrare.

 

 1. Date colectate si scopurile

SC IBERTRUCK SRL colecteaza datele personale ale clientilor prin diferite formulare continute in pagina web:

 

Formular/link Date colectate Scopul si baza juridica a prelucrarii
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Date de contact general

– Nume

– adresa de e-mail

 

– zona la care se adreseaza interogarea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– orice fel de date aditionale pe care clientul va dori sa le lase in mod liber in campul “Subiect” si/sau in campul “Mesaj”

 

Sa raspunda la interogarile si solicitarile de informare formulate de catre persoanele interesate in formular, precum si sa pastreze relatii de ordin comercial sau profesional cu persoanele juridice pentru care lucreaza. Baza juridica pentru prelucrarea datelor personale in scopul mentionat reprezinta consimtamantul clientului care va putea marca casuta corespunzatoare in aceste scopuri.

 

Sa fie trimise informatii comerciale prin orice fel de mijloc, inclusiv prin e-mail, pentru a fi notificat in continuare cu privire la orice fel de noutati, produse si servicii ale SC IBERTRUCK SRL in cazul in care aceste comunicari au fost anterior aprobate, sa se marcheze casuta situata in partea de jos a formularului. Baza juridica pentru prelucrarea datelor personale in scopul mentionat reprezinta consimtamantul persoanei interesate care va putea fi revocata in orice moment prin linkul inclus in fiecare informare comerciala sau prin e-mailul urmator: gdpr@ibertruck.com

 

 

 

 

 

Formularul “Lucreaza cu noi”

 

Nume si prenume, adresa de email, telefon si toate acele date personale aditionale pe care clientul doreste sa le puna la dispozitie in mod gratuit in campul de observatii.

 

 

 

 

 

 

Formularul include un buton pentru ca, candidatul sa poata anexa documente de tip academic si/sau profesional (cv-uri, scrisori de recomandare, scrisori de intentie, certificate si/sau diplome universitare, foi matricole, etc.)

Sa intre in contact cu persoanele interesate cu privire la lucrarile de selectie ale Departamentului de Resurse Umane, in scopul gestionarii candidaturii sale, in diferitele procese de selectie si sa fie in permanenta informat cu privire la posturile vacante pentru un anumit post de lucru care se va produce in SC IBERTRUCK SRL si care ii va starni interesul.

 

Baza juridica a prelucrarii in acest scop este consimtamantul persoanei interesate care va putea beneficia de aceste informatii marcand casuta corespunzatoare aflata in partea de jos a formularului destinat acestui scop. Colectarea datelor este oportuna pentru a atinge scopul mentionat astfel ca in cazul in care nu se vor furniza anumite date solicitate cererea D-voastra nu va putea fi procesata.

 

 

Informatie colectata de pe retelele de socializare ale firmei SC IBERTRUCK SRL

SC IBERTRUCK SRL va putea colecta de asemenea date personale in scopurile mentionate in fiecare caz prin retelele de socializare (Facebook, Twitter, Instagram si Youtube), de fiecare data cand va avea acordul acestora, cu ocazia diferitelor oferte, promotii, concursuri pe diferite postari publicate. Pentru aceste functii SC IBERTRUCK SRL se va adresa din nou clientilor sai pentru a-i pune la dispozitie datele lor personale, daca este posibil, pe baza formularelor situate pe pagina web si ii va informa de fiecare data asupra prelucrarii datelor, a scopurilor specifice si a drepturilor acestora. De asemenea SC IBERTRUCK SRL va solicita clientilor acordul expres inaintea prelucrarii datelor colectate atunci cand se va solicita conform normativei in vigoare, asfel incat sa garanteze in toate cazurile o prelucrare legala.

 

Informatie colectata prin modulele cookie folosite de catre SC IBERTRUCK SRL:

Pagina noastra web foloseste module cookie proprii si de la terti care ne permit accesul la date care nu ne-au fost puse la dispozitie direct de catre client (“date deduse”), cum ar fi de exemplu informatie si/sau URL dintre cele mai vizualizate, numar de vizualizari pe pagina web de catre client si durata navigarii pe pagina respectiva, etc. In acest sens, facem trimitere la informatia completa continuta la Politica privind modulele cookie.

 

Date privind minorii:

Pagina web se adreseaza in exclusivitate persoanelor peste 18 ani, fiind restrictionat accesul minorilor.

SC IBERTRUCK SRL recomanda insistent parintilor sau tutorilor legali sa verifice si sa supravegheze in mod regulat activitatea pe internet si pe retelele de socializare a copiilor lor si le solicitam sa se asigure ca copiii lor nu ne vor furniza date personale fara acordul lor prealabil.

 

Informatii personale din partea tertilor

 In general, SC IBERTRUCK SRL solicita utilizatorului sa nu trimita, nici sa publice informatii personale referitoare la alte persoane decat utilizatorul pe pagina web si pe retele de socializare ale SC IBERTRUCK SRL.

 1. Baza juridica a prelucrarii. Calitatea procesuala si acordul

 Pentru ca SC IBERTRUCK SRL sa poata prelucra datele cu caracter personal in conformitate cu legislatia in vigoare, va trebui sa se indeplineasca cerintele care permit ca prelucrarea sa fie legala. In acest sens: (i) va trebui sa se tina cont de acordul liber, expres si fara echivoc a titularului datelor pentru scopurile indicate sau (ii) prelucrarea sa fie necesara pentru executarea unui contract (de vanzare-cumparare) in care persoana interesata sa fie parte sau (iii) sa fie prezenta una dintre circumstantele aditionale prevazute de normativa aplicata.

In acest scop, SC IBERTRUCK SRL va informa persoana interesata cu privire la prelucrarea datelor sale si a scopurilor specifice in fiecare caz, colectand datele sale personale de pe fiecare dintre formularele continute pe pagina web si de pe retelele de socializare mentionate in alineatul anterior la “Date colectate, Scopuri si Baza juridica a prelucrarii”. Fara acest acord, SC IBERTRUCK SRL nu va putea primi date de la persoanele interesate, deoarece formularele vor ramane inactive.

 

 1. Destinatarii datelor

 SC IBERTRUCK SRL va putea comunica acele date personale puse la dispozitie de catre utilizator pe pagina web si pe retelele de socializare in cazul in care se va specifica in mod expres de catre SC IBERTRUCK SRL in diferite formulare.

De asemenea, SC IBERTRUCK SRL poate solicita sa beneficieze de acces la datele D-voastra terte persoane cum ar fi prestatorii de servicii (informaticieni, persoane care se ocupa de mentenanta, echipa care asigura hostingul, copii de securitate….) pentru a garanta mentenanta corespunzatoare si functionarea optima a paginii web, aceasta comunicare fiind necesara pentru pastrarea unei relatii intre SC IBERTRUCK SRL si utilizatorii paginii web. Astfel, SC IBERTRUCK SRL a semnat respectivele contracte necesare responsabilului de prelucrare si va furniza instructiunile necesare diferitilor prestatori de servicii sau responsabililor de prelucrare pentru a asigura securitatea si integritatea datelor la care acestia au acces in scopul prestarii serviciului contractat.

Exceptand cazurile anterioare si obligatiile legale, datele D-voastra nu vor fi furnizate tertelor persoane.

 

 1. Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii vor avea dreptul sa-si exercite la SC IBERTRUCK SRL drepturile de acces, rectificare, stergere, limitare, blocare, portabilitate si sa nu fie obiectul unor decizii bazate doar pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri care sa produca efecte juridice asupra lor sau care sa-i afecteze semnificativ in mod similar prin adresa de email gdpr@ibertruck.com si de asemenea prin prezentarea unei reclamatii adresate Agentiei de Protectie a datelor.

In cele ce urmeaza se prezinta semnificatia detaliata a fiecaror drepturi mentionate:

 

Dreptul de acces. Este dreptul care ii revine utilizatorului pentru a obtine de la Operatorul de prelucrare confirmarea daca se prelucreaza sau nu datele sale personale si, in caz afirmativ, dreptul de acces la datele personale si o serie de informatii cu privire la aceasta prelucrare. Printre altele: scopul prelucrarii, categoriile de date pe care le vor prelucra, destinatarii carora se vor comunica aceste date si termenul de pastrare a acestor date.

 

Dreptul de rectificare. Este dreptul care ii revine utilizatorului pentru a obtine, fara intarzieri nejustificate din partea SC IBERTRUCK SRL, in conditia sa de operator de prelucrare, rectificarea datelor personale inexacte care il privesc si/sau dreptul de a completa datele personale care se vor dovedi a fi incomplete. In acest sens, SC IBERTRUCK SRL va considera corecte si actualizate datele furnizate de catre utilizatori, in timp ce acestia nu-si vor exercita dreptul de rectificare, comunicandu-i orice fel de modificare a acestora prin intermediul adresei de email mentionate anterior.

 

Dreptul de stergere sau dreptul de a fi uitat. Este dreptul utilizatorului de a obtine, fara intarzieri nejustificate din partea operatorului de prelucrare, stergerea datelor personale cand, printre alte considerente, (i)  nu vor fi necesare in scopurile pentru care au fost colectate, (ii) datele au fost prelucrate diferit fata de cel comunicat de catre operatorul de prelucrare sau (ii) persoana interesata isi va retrage acordul sau se va opune prelucrarii, (iii) datele au fost tratate in mod ilegal, (iv) datele personale vor fi blocate in vederea indeplinirii unei obligatii legale aplicate de catre operatorul de prelucrare.

 

Dreptul la limitarea prelucrarii. Se refera la dreptul utilizatorului de a solicita operatorului sa limiteze prelucrarea datelor sale personale (transferandu-le temporar la un alt sistem, impiedicand accestul utilizatorilor sau retragand temporar datele publicate pe internet) atunci cand, printre alte situatii, (i) persoana interesata contesta inexactitatea acestora pentru o perioada care sa-i permita operatorului sa verifice exactitatea acestor date, (ii) prelucrarea este ilegala si persoana interesata se va opune eliminarii datelor sale si va solicita in locul sau limitarea folosirii acestora sau (ii) s-a opus prelucrarii, in timp ce se verifica daca motivele intemeiate ale operatorului au prioritate fata de cele ale persoanei in cauza.

 

Dreptul la portabilitatea datelor. Este dreptul utilizatorului de a primi acele date personale pe care le-a pus la dispozitie Operatorului de prelucrare (SC IBERTRUCK SRL in scopul acestei pagini web) intr-un format structurat, de uz general, prelucrabil automat si de a le transmite celuilalt operator (in mod direct cand va fi posibil din punct de vedere tehnic) fara a fi impiedicat de catre operatorul caruia i-a furnizat aceste date cand (i) prelucrarea se va baza pe acordul primit din partea persoanei in cauza sau pe un contract in care persoana in cauza va fi parte si (ii) se va realiza printr-o procedura automata.

 

Dreptul de blocare: este dreptul utilizatorului care consta in faptul ca acesta se va putea opune in orice moment, din anumite motive specifice ca datele sale cu caracter personal sa fie obiectul unei prelucrari necesare pentru: (i) indeplinirea unei sarcini realizate in interes public sau in exercitarea autoritatii publice acordate operatorului de prelucrare; (ii) pentru indeplinirea intereselor legitime urmarite de catre operatorul de prelucrare sau de catre un tert, inclusiv elaborarea de profiluri bazate pe aceste scopuri.

 

Dreptul de a nu fi obiectul unor decizii automate. Este dreptul utilizatorului de a nu fi obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrari automate (inclusiv crearea de profiluri) care sa produca efecte juridice sau care sa-l afecteze in mod similar intr-o masura semnificativa.     

 

 1. Pastrarea datelor

Datele furnizate se vor pastra atata timp cat utilizatorul nu isi va exercita dreptul de blocare, stergere sau nu isi va revoca acordul, fapt care se va putea realiza in mod gratuit si in orice moment prin email la adresa de mai jos: gdpr@ibertruck.com.

 

 1. Revocarea acordului

Utilizatorul isi va putea retrage acordul cu privire la prelucrarea datelor sale in orice moment, in mod gratuit si fara ca acest lucru sa-l supuna la vreun cost, prin email la adresa de mai jos: gdpr@ibertruck.com.

 

 1. Utilizarea modulelor cookie

SC IBERTRUCK SRL foloseste pentru pagina web module cookie proprii si de la terte persoane in vederea imbunatatirii experientei de utilizator si pentru a oferi in egala masura cele mai bune servicii.

 

Pentru a naviga pe pagina web, utilizatorul va accepta folosirea modulelor cookie in conditiile stabilite in Politica privind modulele cookie.

Un cookie este un fisier pe care il descarcati pe calculator accesand diferite pagini web. Aceste fisiere permit unei pagini web, printre alte aspecte, sa stocheze si sa recupereze informatia despre obiceiurile de navigare ale unui utilizator sau despre calculatorul D-voastra si, in functie de informatia pe care o contin si de forma in care folositi calculatorul, pot fi folosite in vederea recunoasterii utilizatorului.

 

 1. Responsabilitatea utilizatorului

 

Utilizatorul va fi responsabil de veridicitatea si exactitatea tuturor datelor pe care le va introduce pe pagina web. De asemenea, utilizatorul va trebui sa dispuna de toate drepturile necesare cu privire la datele pe care le acceseaza si de acordul in vederea folosirii datelor referitoare la terte persoane. In acest sens, SC IBERTRUCK SRL va fi exonerata de orice fel de responsabilitate in cazul unor date inexacte, incomplete sau incorecte sau in lipsa acordului pentru folosirea acestora.

 

 

 1. Modificare

 

In cazul modificarii prezentei Politici de confidentialitate, SC IBERTRUCK SRL ii va informa in mod corespunzator pe utilizatori asupra schimbarii conditiilor de prelucrare a datelor personale printr-un avertisment vizibil pe pagina web.

 

Articolul 8.1 din RGPD, in scopul protectiei datelor personale, considera “copil” persoanele sub varsta de 16 ani. Cu toate acestea, acest articol recunoaste competenta Statelor Membre de a stabili o varsta mai mica, cu conditia ca aceasta sa nu fie mai mica de 13 ani. In acest sens, Proiectul Legii spaniole de Protectie a Datelor considera copil persoanele de 13 ani sau mai mici de aceasta varsta, chiar daca in prezent aceasta norma nu a fost publicata si nici nu a intrat in vigoare, ca si criteriu de prudenta, se recomanda in aceasta perioada ca SC IBERTRUCK SRL sa faca aceasta declaratie de avertizare juridica pana la varsta de 18 ani, luand in considerare varsta de la care se poate obtine permisul de conducere.